• reiki-lotus.info

  • reiki-lotus.info

  • reiki-lotus.info

  • reiki-lotus.info

  • reiki-lotus.info

  • reiki-lotus.info

  • reiki-lotus.info

  • reiki-lotus.info

Copyright 2020 - reiki-lotus.info

                                 

 

 

Lepidoliet


Dit kristal is een zeer effectief kristal om je zenuwen tot rust te  brengen, het brengt je emotionele lichaam weer in balans en kalmeert het denken. Dit kristal activeert ook het hartchakra en stroomt door de aura met een zeer expansieve en liefdevolle energie.
Lepidoliet is een kristal wat een zeer diepe ontspanning geeft, en het is zeer zeker een van de krachtigste kristallen die stress reduceren, angsten, verdriet verminderen of zelfs wegneemt.
Ook is het een zeer krachtig kristal om te gebruiken bij ernstig traumatische gebeurtenissen.
Je gaat leren pas op de plaats te maken, het ja maar dilemma van ego gericht denken daar wordt een einde aan gemaakt. Dit wordt door een zeer ontspannen bewustzijn vervangen en je waardeert en ervaart het moment van NU.
Gebeurtenissen uit het verleden kunnen ons vormen, deze identitet die we aangenomen hebben , zal het helpen losmaken, je komt uit een slachtofferrol.
Ook laat dit kristal aan mensen die voortdurend problemen en crisis aantrekken, om naar hun eigen aandeel hierin te gaan kijken, zodat ze zich niet een slachtoffer hoeven te voelen en je helpt om in je eigen kracht te komen staan. Als je emotioneel uit balans bent, helpt dit kristal evenwicht te brengen. Het is een perfect kristal voor kinderen die sensitief zijn, of snel overprikkeld raken.
Nachtmerries gaat dit kristal tegen,  en je angsten voor het onbekende worden weggenomen.
Het kan helpen je gedachten te vertragen, zodat je dan weer beter in het hier en nu kan leven.
Lepidoliet is een krachtig kristal die vele vormen van emotionele onbalans en mentale onbalans tegen gaat. Emoties komen in balans, en het voorkomt heftige emotionele schommelingen.
Als je slaapstoornissen hebt is dit kristal een uitsteken kristal om dan bij je te hebben liggen.
Dit is een korte beschrijving van dit krachtig en bijzonder kristal.

Testimonials

All works registered with Copyright House